FAQS - Preguntes Freqüents

1CURSOS 


Necessito experiència prèvia?
Aprèn al teu propi ritme sense necessitat de coneixements previs

Què podré aprendre?
Els nostres professors es dediquen professionalment a la disciplina que imparteixen i coneixen els trucs i especificitats de la tècnica. A més a més, formen part i coneixen el sector de primera mà i els seus agents
.

Hi ha alguna manera de demostrar que he fet el curs?
En acabar el curs rebràs un títol del curs que certifica i inclou el número d'hores que has dedicat i a què les has dedicat així que no et preocupis.

2CURSOS MONOGRÀFICS I CÀPSULES

Com puc reservar plaça per als monogràfics?

  1. Mándanos un correo pidiendo información de los cursos y cómo puedes inscribirte.
  2. Te mandaremos el formulario para que lo rellenes con tus datos. Posteriormente para que la matrícula sea efectiva necesitaremos el pago del curso.

Los cursos tienen un número mínimo y máximo de participantes.
En el caso que no se llegue al mínimo de participantes, contactaremos contigo para informarte la nueva fecha de realización del curso o te devolveremos el dinero.

3CURSOS TRIMESTRALS

¿Hay que pagar matrícula?
La Matrícula anual de 50€ es necesaria para la inscripción a nuestros cursos trimestrales
.

¿Puedo recuperar las clases?
Si vas a faltar a algunas sesiones puntuales podrás recuperarlas solo dentro del mismo trimestre y con cita previa con la profesora.

¿Cómo puedo reservar plaza para el próximo trimestral?
Si es tu primer trimestral. Reserva tu plaza para el próximo trimestre mediante Paga y señal La paga y señal se descontará de la próxima mensualidad, pero no es reembolsable.
Para la reserva de plaza del trimestre pedimos una paga y señal de 50€. En el caso de que finalmente decidas no participar en el trimestral perderás tu paga y señal no reembolsable.

¿Como me doy de baja de los trimestrales?
Para darse de baja de los trimestrales habrá que avisar a la profesora antes de dar la paga y señal.

4COMPRES ONLINE

Compra de cursos

Devolució del pagament
Es retornarà l'import íntegre del curs en el cas que el curs no es pugui fer per falta d'aforament o per indisposició del professor.
Es retornarà un 60% de l'import si s'avisa amb almenys un mes d'antelació sobre la impossibilitat d'assistir al curs.
Si s'avisa amb menys d'un mes d'antelació no es retorna l'import, si a última hora no es pot realitzar el curs no es retornarà l'import del curs.

Compra de peces
A la nostra botiga en línia venem peces fetes a mà i és possible que alguna de les nostres peces no sigui una rèplica exacta de la peça que es mostra en la nostra pàgina web.

Enviaments
Enviem peces a tota Espanya i dins de la Unió Europea. El cost de l'enviament nacional és de 5€ i 10€ per a enviaments internacionals dins d'Europa. En el cas que la peça estigui en estoc a la botiga el teu paquet arribarà en 48/72 hores. Si es tracta d'un encàrrec i hem de realitzar la peça els dies d'enviament se sumaran als dies de realització de la peça (5 dies aprox. +48/72h d'enviament).

Polítiques de devolució
Si vols retornar una peça que has comprat tens 5 dies (inclòs el de l'arribada del producte) per a avisar-nos. En aquest cas l'import de la devolució serà íntegre (el cost de l'enviament serà a càrrec del client.) Passats els 5 dies (inclòs el de l'arribada del producte a casa) no s'admetran devolucions. No ens fem responsables dels retards o paquets perduts.

5REGALS I ENCÀRRECS

Puc regalar un curs?
Puedes regalar cualquiera de los cursos que estemos ofreciendo actualmente. Para compraruedes venir a recogerlo a nuestra tienda, te haremos un paquetito envuelto dentro del que encontrarás toda la información sobre el curso que regalas. Numero de horas.

¿Puedo pedir que me hagáis una pieza?
En nuestro taller también hacemos encargos. Escríbenos, llama o pasa por nuestra tienda y cuéntanos cuál es tu idea de proyecto o que es lo que tienes en mente, si podemos ayudarte nos pondremos manos a la obra para materializar tus ideas. 


6PRIVACITAT

Aquesta pàgina web emmagatzema cookies. Sabem que la privacitat per a tu és important pel que ens comprometem a emmagatzemar segons requereix la llei. Qualsevol dada que ens facilitis o deixis a la nostra pàgina web servirà exclusivament per a la nostra gestió i cap d'aquestes dades es cedirà a tercers.

7SOBRE NOSALTRES

Dades fiscals del comerç
Segons la llei 34 de LLEI 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic posem a la seva disposició les nostres dades fiscals: Dterra Galeria Taller S.L. NIF B66810433. Avinguda Josep Anselm Clavé n9, (08172) Sant Cugat del Vallès 936 747 807