dterra és molt més que una botiga, una galeria i un espai per a fer cursos: és un lloc per a compartir experiències. Un espai polièdric i obert, un lloc on galeria, taller, cursos i botiga van de la mà. L'objectiu d'aquesta aventura que iniciem el 2001 ha estat sempre acostar el nostre treball a les diferents sensibilitats, compartir amb tothom la nostra passió per la ceràmica i la joieria i donar la possibilitat de tenir i portar una peça bonica, actual, feta amb cura i dedicació.

La nostra voluntat des dels inicis ha estat difondre i posar en valor les nostres creacions i el treball que fan, en el seu dia a dia, els artistes que conformen el panorama de la ceràmica i la joieria en el petit i ric ecosistema del territori català.

Equip

roberta-ferreira

Roberta Ferreira

És fundadora de dterra gallery workshop, la ceràmica l'apassiona i sempre busca investigar noves fórmules i altres aplicacions per a les seves peces. A més d'experimentar i crear sempre està embolicada en multitud de projectes i idees. Com a professora de ceràmica et guiarà i acompanyarà en el teu aprenentatge. Tant en els cursos com en els encàrrecs t'aconsellarà el millor per al teu projecte.
 Trobaràs les seves peces a la nostra botiga.

Laura Jener

Una de les fundadores de dterra gallery workshop, especialista en treballar el metall, sempre intenta anar més enllà i trobar noves formes per a crear peces i donar-los un nou acabat tant de creació pròpia com d'encàrrecs. També és professora de joieria i amb la seva experiència t'ajudarà a materialitzar les teves idees i convertir-les en joies. A més et podrà assessorar en les teves compres. Trobaràs les seves peces a la nostra botiga. 

Blanca Torà

La Blanca és joiera i professora de joieria dels dimarts. Li encanta experimentar i conèixer tècniques molt diferents de les que també imparteix cursos! Com a encarregada de botiga t'atendrà i mostrarà les peces del nostre espai perquè puguis encertar! Trobaràs les seves peces a la nostra botiga. 

Yumi Kato

La Yumi és dissenyadora tèxtil originària del Japó però ha viscut a París i Nova York . Ara que resideix a Barcelona, ens acosta a la cultura japonesa a través de les seves creacions i els seus tallers de joieria tèxtil. A dterra imparteix monogràfics i també pots trobar les seves peces a la nostra botiga.

Leila Ginés

Actualment estudia arquitectura i ens aporta un aire fresc i creatiu al nostre espai. Forma part de l'equip de ceràmica infantil i juvenil a més de ser la coordinadora dels Casals d'estiu. És un gust veure-la treballar amb tanta alegria i amor pel que fa!

Naama Aharony

Naama Aharony

La Naama és d'Israel i fa uns anys que viu aquí, que va arribar al nostre taller i que va encaixar amb la nostra manera de ser i fer les coses. És professora de ceràmica al nostre taller i en les seves peces de formes senzilles i orgàniques gaudeix barrejant fangs de diferents colors per a donar-los un toc especial…i és una persona que desprèn calidesa i alegria!

Angelika Kogevina

Angelika Kogevina

L'Angelika va néixer a Corfu, Grècia, i actualment viu a Barcelona.
Fa anys que col·labora amb dterra i és una gran ceramista, una gran companya de taller…i, per descomptat, una magnífica profe de ceràmica!
El seu treball s'inspira en l'antiga Grècia, la cultura mediterrània i ens transporta a la calidesa dels seus pobles.