dterra és molt més que una botiga, una galeria i un espai per a fer cursos: és un lloc per a compartir experiències. Un espai polièdric i obert, un lloc on galeria, taller, cursos i botiga van de la mà. L'objectiu d'aquesta aventura que iniciem el 2001 ha estat sempre acostar el nostre treball a les diferents sensibilitats, compartir amb tothom la nostra passió per la ceràmica i la joieria i donar la possibilitat de tenir i portar una peça bonica, actual, feta amb cura i dedicació.

La nostra voluntat des dels inicis ha estat difondre i posar en valor les nostres creacions i el treball que fan, en el seu dia a dia, els artistes que conformen el panorama de la ceràmica i la joieria en el petit i ric ecosistema del territori català.

Equip

roberta-ferreira

Roberta Ferreira

És fundadora de dterra gallery workshop, la ceràmica l'apassiona i sempre busca investigar noves fórmules i altres aplicacions per a les seves peces. A més d'experimentar i crear sempre està embolicada en multitud de projectes i idees. Com a professora de ceràmica et guiarà i acompanyarà en el teu aprenentatge. Tant en els cursos com en els encàrrecs t'aconsellarà el millor per al teu projecte.
 Trobaràs les seves peces a la nostra botiga.

Laura Jener

Una de les fundadores de dterra gallery workshop, especialista en treballar el metall, sempre intenta anar més enllà i trobar noves formes per a crear peces i donar-los un nou acabat tant de creació pròpia com d'encàrrecs. També és professora de joieria i amb la seva experiència t'ajudarà a materialitzar les teves idees i convertir-les en joies. A més et podrà assessorar en les teves compres. Trobaràs les seves peces a la nostra botiga. 


Blanca Torà

La Blanca és joiera i professora de joieria dels dimarts. Li encanta experimentar i conèixer tècniques molt diferents de les que també imparteix cursos! Com a encarregada de botiga t'atendrà i mostrarà les peces del nostre espai perquè puguis encertar! Trobaràs les seves peces a la nostra botiga. 

Yumi Kato

La Yumi és dissenyadora tèxtil originària del Japó però ha viscut a París i Nova York . Ara que resideix a Barcelona, ens acosta a la cultura japonesa a través de les seves creacions i els seus tallers de joieria tèxtil. A dterra imparteix monogràfics i també pots trobar les seves peces a la nostra botiga.

Leila Ginés

Actualment estudia arquitectura i ens aporta un aire fresc i creatiu al nostre espai. Forma part de l'equip de ceràmica infantil i juvenil a més de ser la coordinadora dels Casals d'estiu. És un gust veure-la treballar amb tanta alegria i amor pel que fa!