El arte orgánico de Walter Chen en dterra
19/10/2013
Joyería con nudos de seda: un placer en todos los sentidos
05/11/2013

Feia anys que a dterra ens feia il·lusió participar al Festival de Poesia de Sant Cugat. Com a galeria i espai artístic, ens agrada implicar-nos i formar part de la vida cultural de Sant Cugat i d’iniciatives tant interessants com la Nit de l’Art o aquest festival.

Aquest any, ens hi hem decidit i ens agrada molt poder-vos convidar al recital de poesia musicat que farem avui a les 19h.

Estarà presentat per l’Eduard Jener i el Jordi Lara, tots dos vinculats activament al món de les lletres i les arts, i comptarà amb la participació de la Gisela Figueras, la Marta Jener, la Marta Uxan i el mateix Jordi Lara.

Recitaran poemes de Gabriel Ferrater, el poeta local, de Salvador Espriu, coincidint amb la commemoració de l’Any Espriu, i de Joan Margarit, poeta d’Honor del festival d’aquest any.

Fins les 19, i per anar fent boca, podeu escoltar aquesta entrevista que els hi van fer a la Laura i l’Eduard Jener a cugat.cat.

També us deixem un fragment de Gabriel Ferrater i la fotografia d’unes polseres de la Marta Torrent, una de les quals porta aquests versos gravats.

 

 

Cambra de Tardor . Da nuces pueris, Gabriel Ferrater

La persiana, no del tot tancada… … les fulles roges de les veus, que incertes
quan vénen a colgar-nos. Adormides,
les fulles dels meus besos van colgant
els recers del teu cos, i mentre oblides
les fulles altes de l’estiu, els dies
oberts i sense besos, ben al fons
el cos recorda: encara
tens la pell mig del sol, mig de la lluna.