Nueva web de dterra.es
28/05/2013
Fantástico “Elogio de las sombras”
31/05/2013

Des de fa anys, les galeries i espais artístics de Sant Cugat celebren la Nit de l’Art amb l’objectiu d’acostar els diferents espais i tècniques artístiques als ciutadans d’una manera diferent i distesa: en horari nocturn, amb concerts i activitats diverses, que els permetin viure l’experiència artística sota un nou punt de vista.

 

Dterra hi pren part des de fa molt, amb activitats que han anat des de tallers gratuïts de joieria, ceràmica o joieria tèxtil, fins a exposicions, concerts o xerrades. Aquest any, hem programat 3 activitats que tenen en comú el punt de partida: l’assaig “El elogio de la sombra” de Junichiro Tanizaqui. Aquest ha estat l’element inspirador de les propostes que oferirem entre avui i dissabte, 1 de juny:

Per avui, tenim previst un nou Tast entre Joies, el número 8: Serà a les 19:30h i anirà a càrrec del dissenyador d’il·luminació Maurici Ginés, que parlarà de “L’elogi de les ombres”, i del celler Vins Noé, que oferirà un tast de Tempranillo d’anyada i de Lignum, del Celler Albet i Noya.

Ja dissabte, farem:

Inauguració de l’exposició col·lectiva de joieria “Els elogis de l’ombra”, a les 19:30h.

La instal·lació lumínica artística  “Ombraviu” a càrrec de Maurici Ginés (i amb el patrocini d’Iguzzini) a la plaça Doctor Galtés. Aquesta instal·lació es podrà veure de 21:30h a 24h.

Esperem que les propostes us agradin i que gaudiu molt de la Nit de l’Art!!

Demà ja us expliquem com ha anat el Tast entre Joies.